Nick Jonas & Nicki Minaj – Bom Bidi Bom | Fifty Shades Darker Soundtrack

No comments

Marco & Seba au compus cel mai recent single lansat de Nicki Minaj și Nick Jonas. Piesa „Bom Bidi Bom” este inclusă pe coloana sonoră a filmului „Fifty Shades Darker”


Marco & Seba (Marcel Botezan și Sebastian Barac) sunt românii care au compus cel mai recent single al artiștilor internaționali Nicki Minaj și Nick Jonas.
„Bom Bidi Bom” s-a lansat astăzi și este inclusă pe coloana sonoră a filmului „Fifty Shades Darker”.
  
Piesa este compusă în studiourile Global Records de către Marco & Seba și Breyan Isaac, unul dintre cei mai cunoscuți songwriteri din lume cu single-uri compuse pentru David Guetta, Flo-Rida, Pitbull, Kesha.
 
Piesele incluse pe coloana sonoră a primului „Fifty Shades of Grey” au fost de un real succes în întrega lume: „Love me Harder” – The Weeknd & Ariana Grande, „Love Me Like You Do” – Ellie Goulding.

Marcel Botezan și Sebastian Barac sunt producătorii responsabili de majoritatea hiturilor care au propulsat-o pe INNA de-a lungul vremii: „Hot”, „Sun is Up”, „Déjà Vu”, „Club Rocker”.
 
„Suntem onorați să facem parte din acest proiect. Când am facut piesa, nu ne imaginam că va ajunge să fie cântată de către Nicki Minaj și Nick Jonas, niște artiști enormi în intreaga lume. Apoi când am aflat că va fi inclusă pe coloana sonoră a „Fifty Shades Darker”, am fost și mai uimiți, pentru ca filmul are o audiență impresionantă, iar piesele care au fost pe coloana sonoră a primului film au fost hituri în toată lumea”, au spus Marco & Seba.
 
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJan, Alexandra Stan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.

sursa: global records

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu