NIIA riposteaza: „Hurt You First”!

No comments

O data cu lansarea noii piese „Hurt You First”, NIIA, artista din LA cunoscuta publicului pentru talentul sau la jazz si pian, a anuntat cu bucurie ca va colabora cu Atlantic Records si, impreuna, vor lansa albumul sau de debut. 

Albumul artistei va contine elemente ce poarta semnatura vocala a tinerei si orchestratia lui Braun, alaturi de elemente clasice si electronice, care impreuna vor aduce un tribut muzicii jazz, blues si pop. 


Laudata de publicatii precum Pitchfork, Fader, Vogue, Vanity Fair, NPR, Interview Magazines, T Magazine si Nylon pentru EP-ul lansat in 2014, Generation Blue, si piesa sa „Body”, NIIA s-a ambitionat sa transmita prin creatiile sale povestea unei tinere femei care se muta in Los Angeles si gaseste dragostea acolo. Piesele sale se aseamana cu un jurnal unde tanara isi noteaza momentele de pasiune si de tristete, unde isi pune intrebarile pe foaie, dar in care se si motiveaza sa paseasca increzatoare mai departe. Muzica ei este un amestec modern de feminism, dar si sinceritate si caldura. 

Anume acest aspect face muzica artistei accesibila mai multor generatii de femei si barbati deopotriva. 

In ultimele luni ale anului 2016, NIIA a lansat „Last Night In Los Feliz”, piesa ce a fost asteptata cu nerabdare de catre fanii artistei, iar acest lucru s-a simtit din cele peste 6 milioane de streamuri si difuzarile radio. 

Albumul de debut al artistei va fi lansat pe data de 5 mai de catre Atlantic Records si promite sa fie o surpriza de proportii epice! 

sursa: Roton Music

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu