Nouă locuri de muncă disponibile în municipiul Mediaș

No comments

Trei angajatori din municipiul Mediaș oferă în această săptămână un număr de nouă locuri de muncă.

Acestea se adresează persoanelor cu studii medii, iar angajatorii caută printre altele operatori introducere, validare și prelucrare date, electricieni de întreținere și șoferi.

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile 325  locuri de muncă vacante oferite de 68 angajatori, după cum ne-a declarat Dana Radu, Responsabil relații mass-media în cadrul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Sibiu.

„În județul nostru sunt disponibile în această săptămână 325 locuri de muncă vacante oferite de 68 angajatori. Din totalul locurilor de muncă oferite, 11 posturi se adresează persoanelor cu studii superioare, în timp ce 314 locuri sunt pentru persoanele fără studii superioare.

La nivelul municipiului Mediaș, trei angajatori oferă în această săptămână 9 locuri de muncă vacante și anume: operatori introducere, validare și prelucrare date, electrician de întreținere și reparații și șoferi de autoturisme și camionete.” A declarat Dana Radu, Responsabil relații mass-media în cadrul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu