Noul single Ligia – Închide Uşa – Vezi videoclip

No comments

Single-ul “Inchide usa” este prima piesa solo pe care Ligia o lanseaza dupa colaborarile de succes cu Vescan (“Fraiero”), Puya, Mahia Beldo.

Mai mult, “Inchide usa” este si prima piesa compusa integral de catre Ligia. Ea va fi inclusa pe albumul de debut, “Yin & Yang”, care urmeaza sa fie lansat in cateva luni.

Noul single, Inchide Usa, este produs impreuna cu trupa mea, o piesa care a luat nastere pe o plaja pustie in Filipine. De la cateva acorduri simple de chitara si o linie de voce. Am incercat sa pastram simplitatea initiala si in varianta finala a piesei. Este prima piesa de pe primul meu album, Yin si Yang, ce va fi lansat in curand. Sper sa va placa!”, a declarat Ligia.

Proiectul video este realizat de catre Claudiu Stan. S-a filmat pe parcursul unei zile intr-un club din capitala, iar in prim plan este formula de live show a artistei.

Ligia a cucerit publicul si topurile cu piese ca “Fraiero” (ft Vescan) sau “30 de grade” (alaturi de F Charm). In plus, a participat in prima editie X Factor. Timbrul inegalabil si interpretarile live au adus-o in finala concursului.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu