Nume noi la Untold: The Chainsmokers, Jason Derulo, The Asteroids Galaxy Tour

No comments

Lista confirmărilor la UNTOLD Festival 2018 se mărește cu artiști precum: The Chainsmokers, Jason Derulo, The Asteroids Galaxy Tour, Tiësto.

Alte prezențe: Danny Avila, Don Diablo, Fedde Le Grand, KSHMR, Oliver Heldens, Tujamo, Will Sparks, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Pan-pot, Seth Troxler, Borgore, The Glitch Mob (DJ Set).

Duo-ul The Chainsmokers din New York este format din Drew Taggart și Alex Pall. Single-ul din 2014, „#Selfie” a debutat în top 20 în mai multe țări, pe locul 16 în Billboard Hot 100, pe locul trei în Australia și pe 11 în Marea Britanie.

EP-ul de debut, „Bouquet”, a fost lansat în octombrie 2015. Piese ca „Roses”, ”Don’t Let Me Down” și „Closer” au marcat numeroase debuturi pe locuri fruntașe în topurile internaționale.

Băieții au început în forță anul 2018, lansând până în prezent două single-uri cu videoclip, „Sick Boy” și „You Owe Me”

Jason Derulo și-a început cariera în 2009. A vândut până în prezent peste 30 de milioane de single-uri. Cele mai cunoscute hituri ale sale sunt „Wiggle”, „Talk Dirty”, „In My Head” și „Swalla” și „If I’m Lucky”. Artistul nu este la prima vizită în România, el concertând la Neversea, în 2017.

Abonamente și bilete la UNTOLD Festival 2018

Abonament VIP (18+) – 1110 lei + taxe = 1210.00 lei
Abonament Acces General – 549 lei + taxe = 603.9 lei

Costul unui abonament general va crește ulterior la valoarea de 650 lei + taxe.

Sursă: infomusic.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu