Panic! At The Disco – Dancing’s Not A Crime

No comments

Papusa Beebo, care a aparut prima oara in „Hey Look Ma, I Made It”, face ravagii in noul videoclip al lui Panic! At The Disco. Brendon Urie regreta ca l-a invitat pe „Beebo Grozavul” dupa ce s-a distrat prea mult in spatele scenei…

Brendon Urie ajunge sa regrete decizia de a-i permite papusii Beebo Grozavul sa ia parte la concertul Panic! At The Disco in noul videoclip al piesei „Dancing’s Not A Crime”. Piesa a aparut pe ultimul album al artistului, „Pray For The Wicked”.


In videoclip, Beebo se trezeste din cauza unui mesaj trimis de Urie, care l-a invitat la petrecerea din acea seara. Papusa seamana foarte mult cu Urie, ba chiar e imbracata si cu un blazer auriu asemanator cu cel pe care vocalistul il poarta in concertele P!ATD.

Ajunge foarte devreme, prinde repetitiile si bauturile inainte de a-si intalni fanii. Din pacate, a intrecut masura si a vomitat in spatele scenei. La finalul videoclipului aflam ca a ratat majoritatea concertului. Urie a ales sa-l dea afara pe Beebo, care i-a tradat increderea.

Pray For The Wicked este cel de-al doilea album al trupei, lansat in luna iunie 2018, si cea de-a doua lansare a lor ce a ajuns #1 imediat dupa lansare. S-a dovedit a fi cel mai bun album al lor pana in prezent, unde single-ul „High Hopes” a reusit sa intreaca hitul „I Write Sins Not Tragedies” in topul Billboard Hot 100.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu