Panic! At The Disco lanseaza un nou videoclip, pentru piesa “High Hopes”

No comments

Panic! At The Disco ne prezinta cel mai nou videoclip al trupei, pentru piesa “High Hopes”. Regizat de catre Brendan Walter si Mel Soria, videoclipul il prezinta pe solist, Brendon Urie, aducand la viata artwork-ul celui mai nou album al lor, “Pray For The Wicked”.

Perioada urmatoare este una plina pentru trupa, care a promovat noul single si in cadrul MTV Video Music Awards si care va porni in luna octombrie intr-un turneu international. Acesta va cuprinde Australia, Japonia, Noua Zeelanda, Filipine si Mexic, urmand ca din luna ianuarie a anului viitor Panic! At The Disco sa-si continue seria de concerte care promoveaza noul album cu turneul din America de Nord, plus Europa. Intreaga lista cu evenimente, dar si informatii despre bilete, pot fi accesate pe www.panicatthedisco.com/tour.

Cel mai recent album de studio semnat Panic! At The Disco, numit “Pray For The Wicked”, s-a lansat pe data de 22 iunie si a debutat pe primul loc in Billboard Top 200 Albums Chart, aducandu-i trupei cel de-al doilea nr. 1 consecutiv. De asemenea, albumul a debutat pe primul loc si pe iTunes, in 22 de tari.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu