Patinoar amenajat peste 5.000 de pești congelați în Japonia

No comments

Un parc de atracții japonez, care propunea alunecarea pe o pistă înghețată admirând sub picioare siluetele a 5.000 de pești congelați, a închis patinoarul din cauza valului de critici.

Firma care gestionează parcul Space World, situat în Kitakyushu (sud-vest), a inaugurat acest patinoar neobișnuit la 12 noiembrie, însă acest concept a fost imediat considerat macabru și imoral.


„Mai multe voci s-au ridicat pentru a denunța utilizarea acestor creaturi drept un joc, sau ca risipă de hrană”, a declarat luni un purtător de cuvânt al firmei, Koji Shibata.

Am vrut ca cei care vin să patineze să experimenteze senzația de a aluneca pe o mare înghețată, dar după ce am primit atâtea critici, am decis să-i punem capăt, a declarat responsabilul parcului Toshimi Takeda. Anterior, el își exprimase la televiziune regretele sale profunde, față de amploarea luată de acest caz.

Gheața urmează să fie topită, o operațiune care ar putea dura o săptămână, și va fi organizată o ceremonie de omagiu adus peștilor, în prezența unui preot șintoist. Am planificat acest lucru, înainte de scandal, a asigurat responsabilul parcului.

sursa:agerpres.ro

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu