Patru poduri incluse în proiectul de reabilitare și modernizare

No comments

Proiectul de reabilitare, modernizare și extindere a traseelor de transport public electric din municipiul Mediaș, cuprinde și reabilitarea a patru poduri pe care circulă troleibuzele.

Este vorba despre podurile amplasate pe străzile Aurel Vlaicu, Moșnei, Șoseaua Sibiului peste pârâul Ighiș și pasajul de cale ferată la intersecția cu Hermann Oberth, Piața Andrei Șaguna.

Lucrările sunt deja în derulare pe o parte din aceste poduri, după cum ne-a declarat Gheorghe Roman, Primarul municipiului Mediaș.

„Încă de la preluarea mandatului, am făcut public faptul că putem să dezvoltăm orașul nostru, doar dacă atragem fonduri extra bugetare. Și aici mă refer la fondurile europene și la fondurile guvernamentale. După cum se poate observa, în Mediaș au început lucrări destul de importante pentru extinderea liniei de contact pentru troleibuze.

În acest proiect sunt incluse și modernizarea a patru poduri. Sunt conștient de faptul că aceste lucrări produc un oarecare disconfort, iar eu nu pot decât să-mi cer scuze față de medieșeni pentru producerea acestui disconfort, dar în același timp, trebuie să înțelegem că astfel de lucrări nu se pot realiza altfel.” A declarat Gheorghe Roman, Primarul municipiului Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu