Peter Pop a lansat un nou single – Lucruri Mici –

No comments

Peter Pop prezinta o piesa noua despre acele aspecte care fac diferenta.

Lucruri Mici, noul sau single vine cu videoclip filmat pe un acoperis din Bucuresti, la apus, in care il vedem doar pe Peter si chitara sa.

Iubirea nu inseamna neaparat acele declaratii spectaculoase, nu inseamna cadouri scumpe si, poate, lipsite de personalitate, nu inseamna sa ne fortam sa demonstram iubirea. Iubirea consta in acele lucruri care, la prima vedere par lipsite de importanta, dar care, in fond, sunt esenta – zambetul dintr-un anumit context, o camasa aruncata la intamplare, cafeaua de dimineata, stangaciile pentru care iti vine sa o iei in brate… toate astea sunt lucruri mici, dar care te fac sa te indragostesti in fiecare zi”, declara Peter Pop.

Bogdan Popa (33 de ani), cunoscut în industria muzicală cu numele de scenă Peter Pop, a terminat Facultatea de Cibernetică, a fost model, a crescut ascultându-i pe Toto Cutugno şi Adriano Celentano şi a hotărât că trebuie să-şi asculte instinctul.

„Ideea numelui meu nu mi-a venit mie, i-a venit lui Smiley, deoarece voiam un nume care sa nu fie neapărat asociat cu România, în eventualitatea în care eu aş fi scos o piesă în engleză şi ar fi prins „afară”. Am semnat cu MediaPro, am fost sfătuit să nu spun exact ceea ce s-a întamplat, dar să fiu sincer, în momentul de faţă, nu prea mă mai interesează. În asamblu, a fost experienţă foarte neplăcută pentru mine cu HahahaProduction”, a declarat Peter Pop pentru Mediafax.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu