A fost aleasă piesa care va reprezenta România la Eurovision 2020

No comments

Duminică, de 1 Martie, a fost aleasă piesa cu care România se va prezenta la Eurovision 2020, concurs ce se va desfăşura anul acesta la Rotterdam, în Olanda.

„Alcohol You“ se numește piesa pe care Roxen o va cânta la Eurovision Song Contest 2020 . Publicul şi un juriu naţional au decis  în proporţie de câte 50% în finala Selecţiei Naţionale ce a avut loc pe 1 martie la Buzău.

Telespectatorii şi cei cinci membri ai juriului (Luminiţa Anghel, Crina Mardare, Alin Oprea, Edward Sanda şi compozitorul Andrei Tudor) au avut de ales dintre cinci piese şi show-uri.

Piesa „Alcohol You“ s-a clasat pe primul loc cu 10 puncte (5 primite de la juriu şi 5 de la public), urmată, în ordine descrescătoare, de „Storm“ (6 puncte), „Cherry Red“ şi „Colors“ la egalitate (câte 3 puncte) şi „Beautiful Disaster“.    

După anunţarea melodiei câştigătoare, Roxen a recunoscut că aceasta este şi piesa ei preferată. „Am dat tot ce am putut pentru fiecare piesă şi vreau să vă mulţumesc că m-aţi susţinut“, a declarat reprezentanta României la Eurovision 2020.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu