Poliția Animalelor, primul ordin de plasare în adăpost

No comments

Polițiștii Biroului Poliția Animalelor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, au emis primul ordin de plasare în adăpost a unui animal abandonat.

Este vorba despre un cal, pe care Asociația Prietenii Berzelor l-a luat în ocrotire.

Animalul a fost găsit abandonat într-o stare de sănătate precară, în urma unui apel primit de Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al instituției.

„Aseară, în jurulore 19:20 de minute, un bărbat a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că a găsit un cal abandonat, căzut pe un teren aflat la ieșirea din localitatea Marpod, în apropierea unui drum public. În urma evaluării stării de sănătate a animalului efectuată de către ofițerul specialist medicl veterinar din cadrul Biroul Poliția Animalelor Sibiu, s-a stabilit că animalul prezenta mai multe răni, atât mai vechi cât și recente, calul în vârstă de zece ani fiind într-o stare de îngrijire mediocră.

Având în vedere faptul că animalul se afla într-o stare de pericol iminent, nesupravegheat, supus riscurilor generate de temperaturile scăzute, polițiștii au emis un ordin de plasare a animalului într-un adăpost pentru o perioadă de 45 de zile.” A declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu