Polițiști rutieri și de ordine publică au acționat pe șoselele din județ

No comments

56 polițiști rutieri și de ordine publică au acționat pe șoselele din județul Sibiu într-un interval de patru ore.

Scopul a fost prevenirea și combaterea nerespectării regimului legal de viteză, precum și combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Bilanțul a fost de 212 sancțiuni contravenționale și 47 permise de conducere suspendate, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„În cursul zilei de ieri, între orele 15:00 – 19:00, polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, cu sprijinul polițiștilor din județele: Alba, Mureș, Argeș, Brașov și Vâlcea, sub coordonarea direcției rutiere din cadrul I.G.P.R., au desfășurat o acțiune comună în județul Sibiu, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente. Acțiunea s-a desfășurat pe toate segmentele de drum național și drum județean în municipiile Sibiu și Mediaș, precum și în orașele Avrig, Agnita, Cisnădie, Dumbrăveni, Miercurea Sibiului și Ocna Sibiului.

Ca urmare a activităților derulate, polițiștii au constatat două infracțiuni la regimul rutier, au aplicat 212 sancțiuni contravenționale în valoare de 99 de mii de lei, au reținut în vederea suspendării, 47 de permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare. Din cele 47 de permise reținute, 37 au fost pentru nerespectarea vitezei legale, 6 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, 2 pentru neacordarea de prioritate autovehiculelor, unul pentru depășire neregulamentară și unul pentru alte abateri.” A declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu