Postmodern Jukebox revine în concert la Bucureşti pentru al treilea an consecutiv

No comments

Fenomenul muzical al internetului, Postmodern Jukebox, se întoarce pe 16 mai la București, pentru al treilea an consecutiv.

Cu un colectiv de artiști ce reinterpretează la propriu și la figurat genurile muzicale, depășind limite și generații cu abordarea lor necovențională, Postmodern Jukebox își propune să își surprindă din nou spectatorii de la Sala Palatului.

Postmodern Jukebox promite o nouă experiență plină de farmec, pe care cei ce au ratat-o în anii trecuți nu au voie să o mai piardă, iar cei ce au mai intrat în această stare o dată, garantat se vor simți ca la primul concert Postmodern Jukebox.

Biletele pentru concertul trupei Postmodern Jukebox de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 16 mai 2018, pot fi achiziţionate la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală sau de perioada de achiziţionare.

Prețurile biletelor la concertul Postmodern Jukebox:

Pachet Extra Gold VIP – 431 lei, acest pachet oferă accesul la sesiunea de Meet&Greet cu artiştii, după spectacol, precum şi afişul turneului în ediţie limitată şi ecuson VIP pentru accesul în culise după spectacol.

Pachetul Extra este valabil numai însoţit de un bilet la concert, achiziţionat separat.

Categoria I VIP – 240 lei
Categoria II – 240 lei
Categoria III – 170 lei
Categoria IV – 140 lei
Categoria V – 120 lei.

*Între 8 – 31 martie, orice bilet din categoria III achiziționat vine cu un cadou garantat – un CD cu cele mai îndrăgite piese ale Postmodern Jukebox, ce poate fi ridicat în ziua evenimentului de la Poarta de Presă.

Sursă: infomusic.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu