Preșcolarii și elevii din Mediaș, fizic la școală

No comments

Preșcolarii și toți elevii din Mediaș au revenit luni dimineață pe băncile școlii.

Rata incidenței a scăzut sub 1 în municipiul de pe Târnava Mare și s-a intrat astfel în scenariul 1 de funcționare a școlilor, în care preșcolarii și toți elevii participă la cursuri cu prezență fizică.

Hotărârea privind aprobarea scenariilor  în cazul unităţilor de învăţământ din judeţul Sibiu începând cu data de 17 mai a fost aprobată de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, după cum ne-a declarat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

„A avut loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia a fost adoptată Hotărârea Nr.46 privind aprobarea scenariilor în cazul unităților de învățământ din județul Sibiu începând cu data de 17 mai.

În ceea ce privește unitățile de învățământ din municipiul Mediaș, acestea se încadrează la Scenariul 1, astfel că preșcolarii și toți elevii vor merge fizic la școală începând de luni, 17 mai. Municipiul Mediaș înregistrează o rată de incidență de 0,94 cazuri la mia de locuitori.” A fost Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu