Primăria Mediaș a reluat seria întâlnirilor cu medieșenii

No comments

În condițiile în care a scăzut rata incidenței cazurilor de COVID-19, conducerea Primăriei Mediaș și-a reluat seria întâlnilor cu medieșenii, în cartierele orașului.

Prima dintre acestea a avut loc în zona străzii Aleea Borsec din cartierul Gura-Câmpului, acolo unde s-a derulat un proiect de investiții care a cuprins printre altele realizarea de parcări de domiciliu, trotuare, scări de acces și s-a turnat covor asfaltic.

Conform Primarului Gheorghe Roman, dialogul direct cu medieşenii rămâne un obiectiv declarat al conducerii municipalității.

„O dată cu scăderea ratei de infectare cu noul coronavirus, am reluat întâlnirile cu medieșenii în diverse zone ale orașului. Cu acest prilej, prezint programele de investiții pe care le are Administrația Locală în următorii ani și sigur că îmi place tare mult atunci când medieșenii vin cu propuneri concrete și cu critici constructive pentru ca lucrurile să meargă cât mai bine în oraș.

Eu le mulțumesc tuturor celor care participă la aceste întâlniri și le spun că voi ține mereu cont de toate sugestiile pe care mi le fac.” A declarat Gheorghe Roman, Primarul municipiului Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu