Primăria Mediaș își exprimă disponibilitatea totală de a sprijini realizarea centurii ocolitoare

No comments

Edilii municipiului Mediaș reacționează după publicarea pe site-ul de achiziții publice, SICAP a anunțului pentru proiectarea și execuția centurii ocolitoare a municipiului Mediaș, cu o lungime de 8,5 kilometri.

În valoare totală de peste 125 de milioane de lei, contractul se va derula pe o perioadă de 30 luni. Dintre acestea, 6 luni sunt alocate pentru proiectare iar 24 luni pentru execuţia lucrărilor. Compania a specificat și o perioadă de minim 3 ani garanţie pentru lucrarea finalizată.


Varianta Ocolitoare va duce la descongestionarea traficului în municipiul Mediaş, orașul fiind afectat semnificativ de traficul de tranzit uşor şi greu, naţional şi internaţional care se desfăşoară în interiorul acestuia, pe arterele principale situate inclusiv în zona centrală a oraşului.

Primarul Gheorghe Roman spune că, lasând la o parte disputele parlamentare prin care partidele urmăresc acumularea de capital politic de pe urma demarării proiectului, Primăria Mediaș va manifesta disponibilitate totală pentru realizarea centurii ocolitoare a orașului. În opinia primarului Gheorghe Roman este important ca lucrările să demareze.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu