VIDEO Rammstein – Deutschland | Noul LP al trupei stârnește interes și scandal

No comments

După o serie de speculații referitoare la titlul și data apariției noului album al trupei hardrock germane, Rammstein, iată că lucrurile s-au clarificat. În 17 mai apare pe piață LP-ul lor, „Deutschland”, după zece ani de pauză.

Prima melodie, care dă și titlul albumului Deutschland, are de joia trecută, când clipul oficial a apărut pe youtube, 25 de milioane de vizualizări. Scenele controversate din videoclip se referă la deținuți atârnați în ștreang de naziști.

Chitaristul trupei, Richard Kruspe, spusese într-un interviu dat acum câteva luni, că acest LP ar putea fi ultimul. „Dintr-un oarecare motiv, mă gândesc că acesta va fi ultimul nostru album. E doar o presimțire – m-aș putea înșela, însă pe moment cred că, pentru Rammstein, e ultima ocazie de a mai scoate un disc” a spus Kruspe.

Critici referitoare la un fragment de doar 35 secunde, din videoclipul oficial al single-ului „Deutschland”, au apărut datorită unor scene cu deținuți atârnați în ștreang, amintind de victime ale nazismului din lagărele de concentrare.

Unsprezece piese ar urma să alcătuiască noul LP:
Deutschland (Germania), Radio, Fick dich (Fuck you), Ausländer (Străini), Sex, Puppe (Păpușă), Was ich liebe (Ce iubesc), Diamant, Weit weg (Tare departe), Tattoo, Tallymann. Pe coperta LP-ului apare actrița de teatru din Berlin, Ruby Commey, care intruchipează “Germania magna”.

La album a mai contribuit Olsen Involtini (Seeed, Bela B, Emigrate), mixajul LP-ului făcându-se la Los Angeles, de către producătorul Rich Costey (Muse, Biffy Clyro, At The Drive-In etc.).

Sursa: hotnews.ro

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu