Reținut pentru încălcarea măsurilor ordinului de protecție

No comments

Un bărbat în vârstă de 46 ani din Ighișu Nou, a a fost reținut de polițiștii medieșeni și este cercetat pentru încălcarea măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție.

Acesta a făcut scandal acasă la mama sa în Ighișu Nou, femeia a obținut un ordin de protecție provizorie, pe care fiul nu l-a respectat.

Ne-a oferit amănunte despre acest caz, Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, domicilat în satul Ighișul Nou, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție. În ziua amintită, bărbatul a fost depistat de polițiști în locuința mamei, din aceeași localitate, deși femeia beneficia de un ordin de protecție provizoriu, emis de către polițiștii medieșeni, după ce în ziua anterioară, ar fi provocat scandal în locuința femeii și s-ar fi manifestat agresiv verbal față de aceasta.

La data de 3 august, față de persoana în cauză, s-a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Urmând ca bărbatul să fie prezentat unității de parchet competente, în vederea aplicării unei măsuri preventive. A declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu