Ruby, primele declarații despre nunta cu iubitul ei

No comments

Ruby, primele declarații despre nunta cu iubitul ei, care o răsfață și îi face toate poftele, mai ales că atunci când are timp liber, interpreta este…leneșă. „Acasă să ştii că sunt foarte leneşă, îmi reproşează, ma pun în pat şi dacă am 3,4,5 zile libere, eu mă duc din pat doar până la baie. Eu sunt copil, iubitul meu este de asemenea un copil. Chiar dacă acum în ultima vreme s-a responsabilizat el şi îmi scoate ochii, e părintele meu, dar acolo în adâncul lui ştiu că zace un copil care a simţit nevoie să se maturizeze. Aşteptăm să ne aşezăm, să ne maturizăm un pic, pentru că amândoi suntem aşa cu capul un pic”, a spus Ruby la Antena Stars.

„Eu nu sunt aşa cu opulenţa supremă până la Dumnezeu. Asta e problema că sunt foarte indecisă şi nu ştiu… Nu vreau să mă arunc cu capul înainte, vreau să mai stau un pic să mă gândesc exact. Îmi doresc tare mult curte, pentru animale, pentru că am 3 căţei, două pisici, nu vrei să îţi imaginezi cum e la mine în casă acum”, a mai povestit Ruby.


Ruby este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. În februarie 2011, Ruby a început colaborările cu HaHaHa Production, lansând piesa „Party Hard”.  La începutul anului 2012, a lansat un alt disc single intitulat „Miracle of Love”. Piesa a beneficiat și de un videoclip în regia lui Iulian Moga și a intrat în clasamentul național Romanian Top 100, atingând poziția maximă cu numărul 31. Un videoclip regizat de Radu Aldea a fost lansat deodată cu piesa. „Stinge lumina” este, până în momentul de față, cel mai de succes disc single al lui Ruby în România, atingând repede poziția maximă cu numărul 18. A fost lansată și o variantă în limba engleză a piesei, „Turn Off the Lights”, precum și un alt videoclip, realizat tot de Radu Aldea.  În februarie 2015 Ruby a lansat un nou videoclip, „Nu pune la suflet” în colaborare cu What’s Up, produs în studiourile deMoga.

sursa: libertatea.ro

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu