Salvarea de la Retrogradare, dorința conducerii Gazului Metan

No comments

Obiectivul stabilit de conducerea clubului Gaz Metan pentru acest an pentru, antrenori și echipă, este salvarea de la retrogradare.

Cauza principală a obiectivului pentru noul sezon este plecarea mai mutor jucători de bază, care anul trecut jucau constant și marcau destul de des.

Pe lângă retragerea căpitanului Răzvan Pleșca, Gaz Metan s-a despărțit în această pauză competițională de mai mulți jucători.

Este vorba despre Ionuț Larie, Ondrej Baco, Ricardo Valente, Idrisa Sambu și Mihai Butean, al cărui împrumut de la CFR Cluj a expirat.

In ceea ce priveste noile achizitii, alb negrii se vor baza în sezonul următor pe câteva nume cunoscute din Liga I.

Este vorba despre Ioan Filip, Octavian Vâlceanu, Mihai Dobrescu, Răzvan Grădinaru, Mihai Lixandru, Paul Pațurcă și Ovidiu Horșia.

“Realistic vorbind, obiectul este salvarea de la retrogradare. Eu cred că din cauza schimbărilor de jucători, din cauza lipsei de omogenitate pentru că au plecat jucători și vor mai pleca, iar omogenitatea este foarte importantă pentru performanțele unei echipe de fotbal. Nu am reușit să păstrăm toți jucătorii, a spus Mihai Teja, antrenorul Gazului Metan.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu