Săptămâna viitoare, ședința ordinară a Consiliului Local Mediaș

No comments

La începutul săptămânii viitoare este programată ședința ordinară a Consiliului Local Mediaș, aferentă lunii aprilie.

Aleșii locali au în mapele de lucru un număr de 28 proiecte de hotărâre asupra cărora trebuie să se pronunțe și ulterior să le voteze sau nu.

Ne-a oferit amănunte despre cele mai importante proiecte aflate pe agenda aleșilor locali, Ana Maria Prodan, Purtătorul de cuvânt al municipalității medieșene.

„Printre proiecte aflate pe ordinea de zi se află aprobarea calendarului cultural sportiv aferent anului 2021 precum și cuantumă și numărul burselor acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat din municipiul Mediaș pentru anul 2021.

De asemenea, consilierii locali vor analiza aprobarea proiectului la faza DALI și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții reabilitarea Strada Panait Cerna și aprobarea studiului de specialitate privind suplimentarea numărului de autorizații TAXI pentru autovehiculele hibrid-electrice în municipiul Mediaș a numărului maxim de autorizații TAXI pentru perioada 2021 – 2026.” Ședința din această lună a Consiliului Local Mediaș se va desfășura în data de 26 aprilie, de la ora 16, în sistem de videoconferință.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu