Scenariul 1 de funcționare a școlilor în Mediaș

No comments

Rata incidenței a scăzut din nou sub 1 caz la mia de locuitori la Mediaș, astfel că municipiul a revenit în scenariul 1 de funcționare al unităților de învățământ.

Astfel, după două zile petrecute în online, elevii claselor a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a și a XI-a au revenit astăzi pe băncile școlii, după cum ne-a declarat Constantin Dincă, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

„Având în vedere Anexele 1 și 2 din din Hotărârea Numărul 49 din 19.05.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu privind aprobarea scenariilor în cazul unităților de învățământ din județul Sibiu, începând cu data de 26.05.2021, de miercuri, un număr de 3267 elevi ai secțiunii de învățământ ce aparțin municipiului Mediaș, se-ntorc la cursuri.

Acest fapt propune ca de miercuri, doar 4646 de elevi, respectiv 7,18% din totalul elevilor din județul Sibiu să-și mai desfășoare orele în sistem online. ” A declarat Constantin Dincă, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu