Sebastian Dobrincu – la 19 ani lucrează pentru Selena Gomez, Justin Bieber, Facebook și Apple

No comments

Sebastian Dobrincu a reușit să facă până la 19 ani ceea ce mulți nu reușesc într-o viață întreagă din punct de vedere profesional. La 11 ani a prins primul job în IT, iar 8 ani mai târziu a ajuns să colaboreze cu Selena Gomez, Justin Bieber, Facebook și Apple.

Sebastian Dobrincu este un geniu al informaticii. Tânărul român a reușit să obțină primul job la doar 11 ani, atunci când a făcut site-ul unei companii americane producătoare de iahturi. La 16 ani a stat timp de o lună în America și atât Mark Zuckerberg, cât și Tim Cook, CEO-ul Apple, și-au dorit să îl cunoască.

La 17 ani a început propriul business, Storyheap, o companie care vinde soluții de statistică pentru conturile de Instagram și Snapchat ale clienților.

Ajuns la 19 ani, Sebastian a început să lucreze pentru Forbes, McDonald’s, Selena Gomez, Justin Bieber, Facebook și Apple, și se laudă cu un profit de peste un milion de dolari.

După ce a terminat Liceul Teoretic de Informatică din București, Sebastian nu a rămas în țară. Băiatul a primit o bursă pentru a studia informatica la New York.

Sursă: perfecte.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu