Ședință extraordinară a Consiliului Local Mediaș, vineri după-amiază

No comments

Vineri după-amiază este programată o ședință extraordinară a Consiliului Local Mediaș.

Pe ordinea de zi se află un număr de șapte puncte, iar printre ele se numără cel cu privire la depunerea jurământului de către un nou consilier local, în persoana lui Gheorghe Draga, care îl va înlocui pe Lucian Bordi, care a demisionat recent din funcție.

De asemenea, aleșii trebuie să se pronunțe cu privire la actualizarea devizelor generale și a indicatorilor tehnico-economici pentru două obiective de investiții, după cum ne-a declarat Anamaria Prodan, Purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș.

„Primul punct pe Ordinea de Zi este depunerea Jurământului de către Draga Gheorghe aflat la poziția numărul patru pe lista de candidați pentru alegerea Consiliului Local al municipiului Mediaș din data de 27 septembrie 2020 a Partidului Social Democrat, validat de către Judecătoria Mediaș.

De asemenea consilierii locali vor decide asupra actualizării devizelor generale și indicatorilor tehnico – economici pentru obiectivele de investiții: amenajare drum zonă industrială nepoluantă și deservire generală Strada Aurel Vlaicu etapa întâi și echipare tehnico-edilitară Cartierul Gloria în municipiul Mediaș.” A declarat Anamaria Prodan, Purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu