Serie de accidente grave pe șoselele județului Sibiu

No comments

Trei accidente grave au dus la decesul a șase persoane în mai puțin de 12 ore pe raza județului Sibiu, la sfârșitul săptămânii trecute.

În acest context, Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu a făcut o serie de recomandări către toate categoriile de participanți la trafic, astfel încât aceștia să poată ajunge cu bine la destinația propusă. Polițiștii atrag atenția asupra vitezei excesive, depășirilor neregulamentare, nepăstrarea distanței de siguranță, consumul de alcool sau oboseala la volan, după cum ne-a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al instituției.

Siguranța traficului este exclusiv responsabilitatea fiecăruia dintre noi, cu efect extins asupra celorlalți, persoane dragi sau necunoscuți, a căror viață poate fi curmată într-un singur moment de neatenție. Pentru a ajunge cu bine la destinație, amintim conducătorilor auto să respecte regimul legal de viteză impus pe tronsonul de drum, să se asigure temeinic înainte de efectuarea manevrei de depășire și să execute manevra numai acolo unde aceasta este permisă.

Să păstreze distanța de siguranță față de autovehicului care se deplasează în față, să nu se urce la volan după ce în prealabil a consumat băuturi alcoolice și nu în ultimul rând să nu conducă într-o stare avansată de oboseală.”

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu