Sexy & Hot | Delia Rus în baie cu -Tatuaj Pe Inimă-

No comments

Delia Rus este o prezenta care o data remarcata nu poate fi trecuta cu vedere. Tanara care a atras atentia industriei o data cu lansarea piesei de debut „Daca pleci”, piesa ce a reusit sa stranga peste 16 milioane de vizualizari in doar cateva luni, revine cu o noua declaratie de iubire.


Noul sau single „Tatuaj pe inima” continua povestea inceputa de catre Delia Rus in prima sa piesa si prezinta artista intr-o noua ipostaza. In cel de-al doilea single, tanara artista isi declara sentimentele ramase dupa o poveste de dragoste esuata prin versurile piesei produse in spatele usilor celor de la DeMoga.

M-am regasit in aceasta piesa ca orice fata, asa ca m-am bucurat enorm ca am putut sa ii dau viata. Este vorba despre o fata indragostita pana peste cap, care nu crede ca va putea simti asta din nou.

Din cauza ca am doar 20 ani, simt piesa asta ca o trecere de la iubirea adolescentina la o iubire mai matura, o iubire care te vrajeste, indiferent de experienta ta in ale dragostei.

Videoclipul poate parea simplu la prima vedere, dar pentru mine cel putin, reprezinta 5 parti ale mele, toate indragostite de acelasi om.

Si ideea de « tatuaj pe inima » mi-a placut extrem de mult, chiar am un tatuaj care semnifica « lucrurile bune care apar in viata ta fara sa le cauti » asa ca piesa asta mi s-a potrivit ca o manusa.” declara Delia Rus.

Filmarile acestui videoclip au fost o proba de rezistenta si curaj pentru artista, aceasta trebuind sa stea intr-o cada cu apa rece mai mult de 18 ore.

Experienta filmarilor nu va fi uitata prea usor de catre Delia, dar rezultatul este unul pe masura asteptarilor.

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu