Shakira s-a folosit de fotbaliștii Barcelonei pentru a-și promova viitorul single

No comments

Shakira a găsit o metodă ingenioasă de a promova noul său single. Cântăreața de origine columbiană care e căsătorită cu fotbalistul Gerard Pique a primit o mână de ajutor și din partea jucătorilor din naționala Spaniei.

Chantaje (nr. Șantaj) este numele noului single pe care Shakira îl va lansa în curând alături de Maluma, un interpret columbian. Melodia face parte de pe viitorul album al artistei de 39 de ani. Shakira a început de curând o campanie de promovare online a materialului în care le oferă pe Instagram indicii fanilor și îi premiază pe cei care ghicesc numele melodiilor sau durata acestora.


Ieri v-ați descurcat foarte bine. Am pregătit încă un joc pentru voi. Prima persoană care va ghici durata melodiei Chantaje va primi artwork-ul noului meu material” a fost mesajul artistei pe Instagram.

Acesta a fost însoțit și de o fotografie care oferea indicii și în care apăreau 3 jucători spanioli: Gerard Pique (3), Sergio Ramos (15) și Iker Casillas (1). Ținând cont de numerele cu care fotbaliștii iberici evoluează sau au evoluat la prima reprizentativă, noul single al Shakire ar putea avea 3 minute și 16 secunde.

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu