Smiley cu rol principal în filmul „Odată Pentru Totdeauna”

No comments

Smiley va apărea pentru prima oară și cu rol principal într-un film. Artistul își va face debutul în în comedia dramatică „Odată Pentru Totdeauna”, regizată de Iura Luncaşu.

Smiley face un pas hotărât către actorie într-un film ce va trata un subiect fierbinte al ultimilor ani, ignorat ori stigmatizat. Găsindu-și inspirația în propriile trări și ale fratelui său, Iura Luncașu tratează în noua sa peliculă subiectul depresiei, tematica profundă a filmului fiind îmbrăcată în tușe de umor.

E un subiect foarte interesant, se confruntă foarte multă lume cu această chestie, cu depresia, cu anxietatea, cu atacurile de panică şi toată povestea pleacă de la un om de succes, care are o viaţă foarte frumoasă, o carieră spectaculoasă şi este atins de această boală a secolului : depresia”, a declarat Iura Luncașu pentru alephnews.ro.

Smiley joacă rolul regizorului de succes care se luptă cu depresia, diverse evenimente tragicomice deturnându-l din încercările sale de a-și răpune demonii.

Potrivit publicației expressdebanat.ro, numele personajului interpretat de Smiley este Alex Zota, artistul fiind recent surprins la filmări în Moldova Nouă.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu