Societăți Comerciale | Angajări

No comments

*AMBIENT Mediaș, angajează lucrător comercial la raionul parchet și vopsele. CV-urile se depun la Ambient, Str. Iacob Pisso, nr.2. Informații la telefon: 0747.134.995.

*AMBIENT Mediaș, angajează șofer camion. Mai multe detalii la telefon 0743.175.064.


*BACHMANN ROMÂNIA, companie specializată în producția de echipamente de distribuție a energiei electrice, angajează în condiții foarte avantajoase SPECIALIST ACHIZIȚII.

Cerințe obligatorii pentru participarea la interviu:
-experiență în domeniul achizițiilor de minim 3 ani;
-experiență în folosirea sistemelor ERP;
-cunoștințe temeinice de operare PC (MS Office: Excel, Word, Powerpoint);
– cunoștințe avansate de limba engleză.

Constituie avantaj:
-studiile superioare tehnice (înțelegerea procesului de producție și a produselor finite rezultate);
– capacitatea de a lucra procedural și dorința de a îmbunătăți procese;
– capacitatea de a furniza soluții și de a găsi furnizori alternativi;
– cunoștințe de limba germană.

Candidatul ideal este o:
-Persoană responsabilă, organizată, dinamică, diplomată;
-Atitudine pozitivă și pro-activă, orientată către identificarea soluțiilor;
-Dorința de a învăța, atentă la detalii;
-Capacitate de planificare și prioritizare a activităților;
-Capacitate de a rezolva sarcini multiple, uneori concomitent;
-Capacitatea de a lua decizii sub presiune;
-Bune abilități de comunicare;
-Spirit de echipă.

CV-urile care îndeplinesc condițiile de mai sus se depun la sediul firmei BACHMANN, din Mediaș, Strada Stadionului, nr. 88, la adresa de e-mail: raluca.istrate@bachmann.ro sau la nr. de telefon: 0756.133.927.

*Se caută o persoană pentru îngrijirea unei vârstnice (de 73 de ani), timp de 4 ore pe zi. Informaţii la telefon: 0369.421.396.

*S.C. DAFLOG S.R.L. cu sediul în Mediaș, str. Piața Regele Ferdinand I, nr. 15, organizează interviu de selecție și recrutare pentru ocuparea unor posturi vacante:

PERSONAL ÎN LOCAȚII:

CAZARE/HOTEL BINDERBUBI MEDIAȘ:

Cameriste;
Recepționeri;
Lucrători spălătorie.

CAZARE/HOTEL TRAUBE MEDIAȘ:

Personal curățenie;
Ospătari.

Se oferă:

-ANGAJARE ÎN CONDIȚII LEGALE, CONFORM CODULUI MUNCII;
-SALARIZARE CORESPUNZĂTOARE PREGĂTIRII ȘI EXPERIENȚEI FIECĂRUI MEMBRU AL ECHIPEI;
-SALARIZARE VARIABILĂ ȘI BONUSARE PENTRU ATINGEREA OBIECTIVELOR DEPARTAMENTALE ȘI DE GRUP;
-TRATAMENT ȘI OPORTUNITĂȚI EGALE TUTUROR MEMBRILOR ECHIPEI DAFLOG;
-PACHET DE BENEFICII EXTRA SALARIALE;
-UNIFORMĂ DE LUCRU;
-TRAINING ȘI FORMARE PROFESIONALĂ, CU RESURSĂ INTERNĂ ȘI EXTERNĂ;
-POSIBILITĂȚI DE PROMOVARE ȘI AVANSARE ȘI PLANIFICAREA CARIEREI ÎN TURISM.

CV-urile se pot depune la recepțiile hotelurilor Traube și Binderbubi Mediaș.
Informații suplimentare puteți obține la recepțiile hotelurilor respective și la următoarele numere de telefon: 0730.099.315. (Traube) și 0728.939.814 sau 0742.862.388 (Binderbubi).

*Se angajează șofer, de preferință pensionar. Informaţii la telefon: 0740.485.931.

*BB Trailer angajează sudori. Se cere experiență minim 1 an, cunoștințe de desen tehnic, iar limba germană constituie avantaj. Cererile și CV-urile se pot depune la căsuța poștală de la poarta societății, platforma Automecanica sau la adresa de e-mail: luci.limbasan@stas.be.

*Se angajează barmani și operatori la sala Baum Games Mediaș, de pe Str. Turnului, nr.4.Se oferă salariu atractiv și bonuri de masă. CV-urile se pot depune la Baum Games Mediaș, Str. Turnului, nr.4. Informaţii la telefon: 0741.909.483.

*S.C. AMA HOME DESIGN cu sediul pe Șos. Sibiului, angajează montator mobilă. Se oferă salariu motivant și bonuri de masă. Informații la telefon: 0743.113.254.

*S.C. Automecanica Mediaș angajează în condiții avantajoase sudori. Se oferă pachet salarial atractiv. CV-urile se pot depune la poarta fabricii, iar pentru mai multe informații sunați la telefon: 0747.333.437.

*Societatea comercială Mobila Trend Design SRL cu sediul în Dumbrăveni, angajează muncitori calificați și necalificați pentru secțiile de tâmplărie, tapițerie, vopsitorie, montaj, precum și maiștrii tâmplari. Se oferă salariu motivant și transport. CV-urile și cererile de angajare pot fi trimise și pe e-mail la adresa angajari@mobilatrend.ro. Mai multe informații se pot obține la sediul firmei din Dumbrăveni, Str. Cuza Vodă, nr. 35 sau la telefon 0748.111.443.

*S.C. KARPATEN HOTELS SRL angajează: ospătari, cameriste și recepționeră, locație Pensiunea Casa Bazna din Bazna (Jud. Sibiu). Se oferă salariu atractiv, iar transportul este asigurat.

Candidatul ideal nu există, în schimb dacă ești o persoană muncitoare și serioasă, ai toate șansele să obții un job pe termen lung, plin de provocări, dar și de satisfacții.

Experiența într-o poziție similară reprezintă un avantaj, dar nu este un criteriu eliminatoriu.

Nu contează vârsta, în schimb, contează extrem de mult hărnicia și spiritul practic. Este nevoie de o persoană activă, dinamică și gata de acțiune.

Puteți trimite CV-urile la adresa de e-mail bazna@karpaten.ro sau puteți obține mai multe informații la telefon: 0742.151.175 .

*Societate comercială angajează muncitori calificați și necalificați, în domeniul construcții: sudori, dulgheri, fierar betonist, zidar, zugrav și muncitori necalificați.
Informații la telefon: 0269.831.236 sau la sediul societății din str. I.C.Brătianu 2A.

*Societatea Comercială NOOTEBOOM, cu sediul în Mediaș, angajează sudori MIG / MAG cu experiență și lăcătuși mecanici cu experiență în sudură MIG / MAG, informații la telefon 0751.147.941.

*Societatea Maxi Tools cu sediul în cartierul Vitrometan, la intersecția străzilor Iacob Pisso și Șoseaua Sibiului, angajează lucrători comerciali pentru vânzare de scule, unelte și accesorii. CV-urile se depun la sediul firmei sau pe e-mail la office.medias@scule.ro. Informații la telefon: 0742.141.676.

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu