Societăți Comerciale | Angajări

No comments

*Se angajează şofer pe camionetă de 7,5 tone, pentru curse România-Germania.
Se oferă salariu atractiv.
Informaţii la telefon 0745 258 281.

*S.C. PIATA PRIM-COM S.A. din Mediaș, str. Virgil Madgearu, nr. 4, anunță organizarea licitației publice cu strigare, pentru închirierea unui spațiu în suprafață de 30 mp, aflat în grupul de magazine înșiruite, în vederea comercializării de produse alimentare, situat în Piața Agroalimentară Centrală, str. Virgil Madgearu, nr. 2.
Licitația se va desfășura în data de 31 iulie 2018, ora 10, la sediul S.C. PIATA PRIM-COM S.A. Caietul de sarcini și alte informații suplimentare se pot obține zilnic de la sediul societății sau la nr. tel. 0369 449 923 și 0372 905 475.


*Restaurantul Texas Grill & More angajează bucătar și ajutor de bucătar în condiții foarte avantajoase.
Informaţii suplimentare se pot obține la restaurant sau la telefon 0741 233 357.

*S.C. CONTRAST S.R.L. angajează pizzer și ajutor de bucătar.

Informaţii la telefon 0744 617 067 între orele 10-15.

*Firma Germană Personallogistic – Schwartz, cu sedii în Frankfurt și România, recrutează pentru muncă în Germania, dulgheri, tâmplari, zidari și rigipsari. Locul de muncă este pe perioadă îndelungată, iar cazarea pentru câte 2 persoane în cameră și transportul de la cazare până la locul de muncă sunt gratuite. Salariul este între 9 -11,00 € net pe oră și nu se precepe nici un fel de comision sau alte taxe. Persoanele interesate trebuie să fie serioase, cinstite și muncitoare. Cunoașterea limbii germane constituie un avantaj.
Pentru obținerea unui loc de muncă vă puteți înregistra pe pagina web www.pls-frankfurt.eu sau puteți obține mai multe informații la telefon +49 151 755 705 62

* SC DAEMED SRL, specializată în comercializarea pieselor auto angajează:
• economist cu cunoştinţe financiar-contabile, cunoştinţe ale pachetului MS Office, persoană cu abilităţi de comunicare şi capacitatea de a lua decizii, de preferinţă cu experienţă pe un post similar
• lucrător comercial cu cunoştinţe de operare calculator, disponibilitate la program prelungit, persoana dinamică, comunicativă, sociabilă şi abilităţi de comunicare
• operator calculator pentru contabilitate primară cu cunoştinţe financiar-contabile, cunoştinţe temeinice de operare pe calculator si ale programului Microsoft Office – Word, Excell, Power Point, cunoştinţe de gestiune, persoană cu capacitatea de a lua decizii şi cunostinte de operare soft-uri contabile.
Se oferă salariu motivant şi tichete de masă.Doar persoanele selectate vor fi contactate pt interviu.

CV-urile se pot depune la sediile firmei din Mediaş , str. Aurel Vlaicu, nr. 86 şi str. Horea, nr.27, la adresa de mail: daemed@yahoo.com sau la nr. de fax 0269/448218.
Informatii suplimentare la telefon 0744-525944 şi 0269-444333.

*Societatea AUTOMECANICA MEDIAS S.R.L. angajează lăcătuş mecanic şi sudor MIG-MAG cu calificare în domeniu. Experienţa de minim 1 an în domeniu constituie un avantaj. Se oferă salariu atractiv şi negociabil, tichete de masă, 3 prime anuale şi plata transportului local. CV-urile şi cererile de angajare se pot depune la sediul firmei sau se pot trimite online la adresa de e-mail recrutare@autm.ro.
Informatii suplimentare se pot obţine la biroul Resurse Umane, telefon 0269 803 609.

*C2E Cabluri, firmă specializată în producția de cablaje industriale, angajează pentru fabrica din Mediaș:
-operatori montaj cablaje, absolvenți de școală profesională sau liceu; experiența pe un post similar constituie avantaj.
Se lucrează în 2 schimburi și se oferă bonusuri pentru transport și producție și bonuri de masă.
Mai multe informații se pot obține la adresa societății din Mediaș, str. Aurel Vlaicu, nr. 37-39 în curte cu ROMANELEC zilnic între 9 și 16.

*AMBIENT Mediaş, angajează gestionar şi lucrător comercial la raionul parchet şi vopsele.
CV-urile se depun la sediul magazinului Ambient, din Mediaş, str. Iacob Pisso, nr.2.
Informaţii la telefon 0747 134 995.

*BACHMANN ROMÂNIA, companie specializată în producţia de echipamente de distribuţie a energiei electrice, angajează în condiţii foarte avantajoase specialist achiziţii cu experienţă în domeniul achiziţiilor de minim 3 ani, experienţă în folosirea sistemelor ERP, cunoştinţe temeinice de operare PC (MS Office: Excel, Word, Powerpoint) şi cunoştinţe avansate de limba engleză.
Constituie avantaje:
– studiile superioare tehnice (înţelegerea procesului de producţie şi a produselor finite rezultate),
– capacitatea de a lucra procedural şi dorinţa de a îmbunătăţi procese,
– capacitatea de a furniza soluţii şi de a găsi furnizori alternativi şi
– cunoştinţele de limba germană.
Candidatul ideal trebuie sa fie:
• persoană responsabilă, organizată, dinamică şi diplomată,
• să aibă atitudine pozitivă şi pro-activă, orientată către identificarea soluţiilor,
• să aibă dorinţa de a învăţa, să fie atentă la detalii,
• să aiba capacitate de planificare şi prioritizare a activităţilor,
• capacitate de a rezolva sarcini multiple, uneori concomitent,
• capacitatea de a lua decizii sub presiune;
• bune abilităţi de comunicare şi
• spirit de echipă.
CV-urile se vor depune la sediul firmei BACHMANN, din Mediaş, strada Stadionului, nr. 88 sau la adresa de e-mail: raluca.istrate@bachmann.ro
Informaţii suplimentare la telefon 0756 133 927.

*S.C. NOOTE BOOM, cu sediul în Mediaş, angajează sudori MIG / MAG cu experienţă şi lăcătuşi mecanici în sudură MIG / MAG cu experienţă în domeniu.
Informaţii la telefon 0751 147 941.

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu