Șofer sub influența alcoolului pe Strada Ighișului

No comments

Un medieșean în vârstă de 52 ani este cercetat penal după ce s-a urcat la volan sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost oprit în trafic pe strada Ighișului de către un echipaj al Biroului Poliției Rutiere, iar rezultatul testării alcoolscopice a indicat o concentrație de 1,09 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„Marți seară, în jurul orei 21:30 de minute în municipiul Mediaș, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe Strada Ighișului de către un localnic în vârstă de 52 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,09 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge.

Pe numele medieșeanului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 337 din codul penal.” A declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu