Solistul britanic Ed Sheeran revine cu două noi single-uri

No comments

Cantautorul britanic Ed Sheeran a pus capăt unei perioade de aproape doi ani de pauză în cariera sa muzicală lansând vineri două noi single-uri, „Shape of You” și „Castle on the Hill”, relatează Reuters.

„Pentru că am lipsit ceva timp iată acum două single-uri, în loc de unul”, a scris cântărețul de 25 de ani, câștigător al premiilor Grammy și BRIT Award, într-o postare pe Twitter.


„Shape of You” a fost scris inițial pentru Rihanna, dar Sheeran a declarat pentru emisiunea „Breakfast Show” de la BBC Radio 1 că s-a răzgândit pe măsură ce a avansat cu versurile.

Ed Sheeran, care a devenit unul dintre cel bine vânduți artiști britanici în ultimii ani și care a scris cântece pentru One Direction, Taylor Swift și Justin Bieber, nu a spus dacă după lansarea celor două single-uri va urma și un album.

Cele două cântece sunt primele lansate de Sheeran după „Photograph”, în mai 2015. El a declarat pentru BBC că își petrece timpul liber călătorind, întrucât „nu am văzut niciodată mai mult decât hoteluri, săli și câte un bar” în timpul turneelor.

Melodiile poți să le asculți aici și aici.

sursa: agerpres.ro

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu