Somații și amenzi pentru lipsa curățeniei pe terenuri

No comments

Polițiștii locali medieșeni au acționate cu precădere luna trecută pentru menținerea curățeniei pe domeniul public, dar și în zona punctelor de colectare a deșeurilor.

Astfel, au fost organizate acțiuni comune cu operatorul de salubritate ECO-SAL și au fost aplicate un număr de 25 sancțiuni contravenționale. Proprietarii terenurilor situate pe ambele părți ale DN 14, la ieșirea din Mediaș spre Sibiu, au fost somați să le igienizeze, în caz contrar urmând să fie amendați.

În total în luna octombrie, bilanțul amenzilor se ridică la 225, valoarea acestora se ridică la aproximativ 114 000 Lei, după cum ne-a declarat Ilarie Sideriaș, Directorul executiv al Poliției Locale Mediaș.

Legea numărul 211/2011 privind regimul deşeurilor a fost modificată, iar de la sfârșitul lunii octombrie, amenzile care se vor aplica celor care nu respectă prevederile privind gestionarea corectă a deșeurilor vor fi de la 3.000 până la 6.000 de lei pentru persoanele fizice, respectiv între 20.000 și 40.000 lei, pentru persoanele juridice.

Foto Arhivă

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu