Sora Lidiei Buble s-a apucat de cântat

No comments

Diana și Iubita lui Răzvan Simion cântă împreună colindul „Veste am adus”, compus de Dan Teodorescu. Interpera a făcut anunțul pe contul de socializare.

Sora Lidiei Buble s-a apucat de cântat. Vedeta a făcut publică melodia pe care o voi interpreta în perioada sărbătorilor de Crăciun. „Doar dragostea de parinti poate intrece dragostea de frati. Cadoul nostru pentru inimile voastre„, a scris Lidia pe contul de Facebook.


„Ce frumos. Mi s-a făcut pielea de găină”, „Bravo. Felicitări”,”Ce frumoasă e sora ta”, „Mai așteptăm și alte melodii”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor. Liduia Buble și Răzvan Simion trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Întrebată dacă a pătimit mult până să ajungă la liniştea de acum, Lidia Buble a recunoscut  „Slavă Domnului că acum mi-s bine!”, a spus solista care a lăsat să se înţeleagă că niciodată nu s-a considerat vinovată pentru destrămarea căsniciei lui Răzvan cu Diana. „Lumea nu ştie povestea din spatele poveştii şi toţi să grebsec să vorbească în necunoştinţă de cauză. Când aud asta cu spartul casei, tulai, Doamne!”, a completat cântăreaţa aprobând că mariajul prezentatorului era de mai mult timp pe butuci. Lidia a mărturisit că îşi doreşte copii şi că ar vrea să-i bată recordul mamei sale. „Noi suntem 11 fraţi. Glumesc, nu vreau atăţia copii, dar când vor să vină sunt bine primiţi”, a mai spus artista.

Colindul poate fi ascultat aici.

sursa: libertatea.ro

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu