Sore și Feli cântă împreună -Ce Mai Vrei-

No comments

Una dintre cele mai asteptate colaborari ale primaverii se lanseaza astazi. Sore si Feli fac echipa pentru o piesa girl-power, cu un vibe urban-flirty – „Ce mai vrei?”.

Sore o aduce pe Feli pe un track despre o relatie care trebuie sa se incheie, pentru ca nimic nu mai e ca la inceput – Ce mai vrei. Fetele apar intr-un videoclip filmat pe terenul de tenis, in care Sore schimba mingi in loc de replici cu un baiat.


Pentru partea ei, Feli face si referiri la hiturile pe care le-a lansat recent, Creioane colorate si Timpul, cu un flow trecut prin autotune. Ce mai vrei beneficiaza de un videoclip colorat si un refren care sigur o sa va prinda de la prima ascultare.

Colaborarea cu Feli nu este doar o dorinta venita si sustinuta de fani, ci o dorinta a noastra de a transmite un mesaj in care se vor regasi multe persoane. Cu totii traim la un moment dat povesti de dragoste in care tot dam sanse, in speranta ca ne implineste o nevoie de moment, dar nu e asa. Trebuie sa avem curaj sa spunem stop-joc si sa ne vedem de viata cu zambet pe chip si veselie in suflet”, declara Sore.

Mi-am dat seama ca eu si Sore avem o chimie foarte faina in studio, drept pentru care am scris cateva piese impreuna. Ma bucur foarte tare ca Smiley a avut ideea colaborarii Sore feat. Feli, unde eu am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura, colaborarea pe o piesa super faina si ca pentru prima data pe o piesa nu cant, ci dau rap„, adauga Feli.

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu