Speak revine în playlist cu Ioana Ignat | Ca Nebunii noul single

No comments

Speak a revenit în playlistul Radio Mediaș cu prima piesă de anul acesta. Piesa este realizată în colaborare cu Ioana Ignat și se numește „Ca nebunii”.

Muzica noului single e o colaborare Speak cu Ioana Ignat și Tudor Monroe, iar textul a fost scris de Flick împreună cu Speak și Ioana. Procesul final a fost mixat și masterizat de Max Kissaru.


Mă bucur mult că am reușit să facem această piesă împreună, Ioana este una dintre cele mai talentate artiste cu care am lucrat până acum! Sper ca oamenii să se regăsească în ceea ce am cântat noi acolo, și să se iubească în continuare #canebunii,” a declarat Speak.

Ca nebunii” este piesa care pune pe note sentimentele din fiecare relație. Oricât de diferiți am fi ca oameni, când vorbim despre dragoste, simțim la fel. Această nebunie frumoasă ne face să ne construim propriul univers alături de persoana iubită, mergând de mână în orice pas, chiar dacă asta înseamnă să ne întoarcem împotriva lumii. Mă bucură mult această colaborare și sper ca mesajul nostru să ajungă la cât mai mulți oameni„, declară Ioana Ignat.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu