„Stay” in fantezia muzicala marca Sky Dance feat Eneli

No comments

Sky Dance, proiectul infiintat in 2016, care au promis de la debut creatii unice ca sound si energie, lanseaza astazi o piesa  in colaborare cu vocea seducatoare a tinerei Eneli. 

„Stay” este piesa pe care au hotarat sa-si dea intalnire, o productie la care au lucrat impreuna si au contribuit cu elemente care s-au contopit intr-un fel spectaculos. 


Sky Dance si-a folosit experienta acumulata mai mult de 10 ani in industria muzicala, timp in care baietii au compus hituri internationale, iar Eneli a contribuit cu versuri pline de suflet si acel plus de savoare senzuala cu care a cucerit in „Mhm Mhm” alaturi de Manuel Riva.

Colaborarea dintre Sky Dance si Eneli a punctat elementele unei productii de succes: ritm, sound dar si mesaj si prezentare.

Artistii sunt entuziasmati sa prezinte publicului rezultatul, iar Eneli declara: „Cred ca piesa exprima foarte bine ceea ce simteam in perioada in care am scris-o. Datoria mea este sa spun o poveste, prin fiecare piesa pe care o compun. „Stay” este o poveste. Reala.”

SkyDance completeaza: „Este o piesa cu un sound fresh. Credem mult in aceasta colaborare, toti cei implicati au muncit foarte mult, iar acum ca a venit momentul lansarii, suntem extrem de entuziasmati.”

Published by Roton Music Publishing / 1ArtistMusic. (C) & (P) 2017 ROTON MUSIC, 1ArtistMusic. 

Promoveaza pe Facebook:

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu