Ștefan Bănică susține în luna martie 3 concerte – „Te iubesc, femeie!”

No comments

Ștefan Bănică sărbătorește 8 martie pentru al optulea an consecutiv prin concertele „Te iubesc, femeie!”. În luna martie, artistul va concerta în trei orașe din România.

Baza tradiției concertelor din martie a fost pusă în 2011, când concertul „Te iubesc, femeie!” a fost organizat pentru prima dată la București.

Încă de la început, acest concept s-a bucurat de un mare succes, ceea ce a dus la continuarea sa și în anii următori, devenind „fratele mai mic al concertului de Crăciun”, așa cum l-a denumit Ștefan Bănică.

Anul acesta, concertele „Te iubesc, femeie!” se vor desfășura în trei orașe din România:

2 martie – Piatra Neamț, Sala Polivalentă;
4 martie – Arad, Sala Polivalentă;
7 martie – București, Circul Metropolitan Bucuresti (fost Circ & Variete Globus).

În setlistul concertelor „Te iubesc, femeie!” se vor regăsi hiturile lui Ștefan Bănică, cântece mai noi sau mai vechi, dar și piese care au fost mai puțin difuzate la radio/tv. Cu siguranță nu vor lipsi piesele de pe cel mai recent album – „Picat din Lună”, lansat în toamna anului trecut.

Ștefan Bănică este singurul artist român care susține anual două producții muzicale de anvergura, ambele înregistrând cea mai mare longevitate în peisajul muzical românesc: concertele de Crăciun (16 ani neîntrerupți de existență) și concertele din luna martie (ce se desfășoară pentru al 8-lea an consecutiv).

SURSĂ: infomusic.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

 

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu