Ștefania Czika, rezultat foarte bun la Cupa Greșu

No comments

Jucătoarea de șah Ștefania Czika, legitimată la Clubul Sportiv Municipal Mediaș, a reușit un rezultat foarte bun la Cupa Greșu.

Sportiva a câștigat locul 1 la feminin în Turneul B din cadrul concursului pe care l-a încheiat cu un total de 3,5 puncte obținute în cele 7 runde.

Cupa Greșu a avut loc în perioada 9-12 septembrie în județul Vrancea, după cum ne-a declarat Emil Deliman, antrenorul Secției de șah a CSM Mediaș.

„Foarte mulțumit, este în grafic și la partea de joc la tablă. După cum am putut să remarc, calitatea jocului Ștefaniei a crescut considerabil și rezultatul spune foarte multe lucruri. A obținut un procentaj de 50% din punctele puse-n joc.

Ținând cont că a jucat la un turneu unde valoarea competitorilor este cu mult peste experiența acumulată de Ștefania în ultimele trei luni de participare la competiții. A avut adversari cu rating destul de mare, a avut și adversari fără rating, dar cu experiență mare de joc.” A declarat Emil Deliman, antrenorul Secției de șah a CSM Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu