Sucul care te poate ajuta să scapi de acnee

No comments

Probleme cu acneea? Acneea poate fi cel mai mare dușman al pielii.

Există câteva afecțiuni cu care fiecare om se confruntă cel puțin o dată în viață. Acneea nu ține cont de vârstă, dar apare frecvent în perioada adolescenței.

Deși de cele mai multe ori doar vizita la medicul dermatolog te poate ajuta, este bine să încerci și acest remediu natural, sucul de morcovi.

Care sunt beneficiile sucului de morcovi?

1. Conține vitamina A
Morcovii sunt cea mai bogată sursă de vitamina A, prezentă sub formp de beta-caroten. Vitamina A îmbunătățeste sănătatea pielii, a vederii și a oaselor.

2. Conține vitamina C
Morcovii sunt de asemenea și o sursa mare de vitamina C, care îți ajută organismul să producă colagen. Colagenul este cunoscut pentru menținerea elasticității pielii și pentru prevenirea procesului de îmbătrânire.

3. Potasiu

Morcovii conțin o cantitate mare de potasiu. Lipsa acestuia din organism poate duce la piele uscată, acnee și spasme musculare. Un pahar de suc de morcovi conține necesarul de potasiu de care organismul tău are nevoie.

4. Carotenoide
Carotenoizii sunt antioxidanții prezenți în morcov, care măresc imunitatea pielii și strălucirea.

Consumul zilnic de suc de morcovi ajută și la curățarea ficatului. Toxinele prezente în ficat sunt principalele cauze ale acneei și ale coșurilor.

Sucul de morcovi este o modalitate naturală de a elibera pielea de acnee, pete și coșuri.

Mască de față

O mască de față din morcovi este ideală pentru a trata și preveni acneea.
Se taie doi morcovi și se amestecă în blender. Se amestecă cu o linguriță de miere și două, trei picături de suc de lămâie. Aplicați pe față timp de 15 minute.

Sursă: elle.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu