Tânăr din Brateiu „prins” de radar cu 115 km/oră

No comments

Un tânăr în vârstă de 21 ani din comuna Brateiu, este cercetat penal după ce polițiștii l-au depistat în trafic circulând cu o viteză mult peste limita legală.

Bărbatul a fost înregistrat de aparatul radar cu 115 kilometri/oră pe strada Aurel Vlaicu din cartierul Automecanica.

După ce au oprit autoturismul, oamenii legii au constatat totodată că bărbatul aflat la volan are dreptul de a conduce suspendat, după cum ne-a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„În jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mediaș au depistat un autoturism condus pe Strada Aurel Vlaicu cu viteza de 115 Km/oră. În urma verificările efectuate în urma opririi autoturismului în cauză, polițiștii au constatat că la volan se află un tânăr în vârstă de 21 de ani, domiciliat în Brateiu, al cărui drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are acest drept suspendat. Cercetările continuă la nivelul municipiului Mediaș.” A declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu