Tânăr din Ilfov depistat la volan cu permisul suspendat

No comments

Un bărbat în vârstă de 27 ani din Ilfov, este cercetat penal după ce a fost depistat la volan pe raza municipiului Mediaș, asta cu toate că are permisul de conducere suspendat.

Acesta a fost oprit în trafic de polițiștii rutieri pe strada Alexandru Vlahuță din cartierul Automecanica, iar oamenii legii au constatat că dreptul său de a conduce autoturisme este suspendat.

Ne-a oferit amănunte despre acest caz, Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control în trafic un autoturism condus pe Strada Alexandru Vlahuță de către un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Ilfov. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În aceste condiții, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.” A declarat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu