Taximetrist cu permisul suspendat, oprit de polițiștii rutieri

No comments

Un taximetrist în vârstă de 51 ani, domiciliat în comuna Moșna, a fost oprit pe strada Păcii din municipiul Mediaș de către polițiștii rutieri, care au constatat că bărbatul are permisul suspendat.

Acesta este în prezent cercetat penal, asta după ce în luna iunie fusese depistat la volanul unei mașini neînmatriculate și a rămas astfel fără permis.

Ne-a oferit amănunte despre acest caz, Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

„Duminică seară, în jurul orei 21, pe Strada Păcii din municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus în regim taxi de către un bărbat în vârstă de 51 de ani domicilat în localitatea Moșna. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, după ce în cursul lunii iunie a acestui an, a fost depistat conducând un autovehicul neînmatriculat.

De această dată, polițiștii rutieri medieșeni au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.” A declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu