Taylor Swift NOU RECORD la vizualizări în 24 de ore

No comments

Cel mai recent videoclip al vedetei americane Taylor Swift, Look What You Made Me Do, a doboarât recordurile de vizualizări în 24 de ore de la prezentarea sa în premieră mondială.

În mai puțin de 24 de ore videoclipul piesei lui Taylor Swift, o ironie la propria persoană ar fi fost vizualizat de peste 31 de milioane de ori. Astfel devine cel mai urmărit videoclip muzical din acest an, în acest interval de timp, notează Digi 24.

Clipul a reușit performanța de a atrage nu mai puțin de 3 milioane de vizualizări pe oră. El depășeşte cel mai important debut muzical al anului, ”Despacito” cu Justin Bieber 22 de milioane de vizualizări în 24 de ore. Trece şi de Adele cu clipul ”Hello”, care a atras 27 de milioane de vizualizări în acest interval de timp, în 2015.

În total, videoclipul melodiei ”Look What You Made Me Do” a fost vizualizat până în prezent de peste 54 milioane de ori.

Piesa ”Look What You Made Me Do” va apărea pe albumul ”Reputation” ce urmează să fie lansat la 10 noiembrie. Videoclipul a fost regizat de Joseph Kahn.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu