The Humans lanseaza “Binele meu”

No comments

Reprezentantii Romaniei in finala Eurovision, The Humans, revin cu un nou single – „Binele meu”. Dupa ce au cucerit inimile romanilor cu piesa ” Goodbye”, trupa revine cu un nou single, de data aceasta inspirat de haosul ce ne inconjoara si relatiile bolnavicioase din care ne este foarte greu sa iesim.

„La fel ca < Indura inima> si < Goodbye> , < Binele meu> abordeaza o tema sociala. Piesa a fost compusa dupa o discutie despre lumea haotica in care traim, lume in care relatiile bolnavicioase sunt foarte des intalnite, unde nu avem puterea de a iesi dintr-un cerc mai putin faborabil pentru noi.

Persoana langa care traim devine un drog si, desi constienti ca ne face rau, la cel mai mic semn din partea lui ne mintim si ni-l dorim din nou alaturi, constientizand ca raul lui, rau pe care ni-l facem singuri, devine un bin! e pentru noi. ” – The Humans

Trupa The Humans a luat nastere in 2017, lansand pana in prezent single-urile „Indura inima” si „Goodbye”. Un proiect muzical format din Cristina Caramarcu, Adrian Tetrade, Alin Neagoe, Alexandru Cismaru si Alex Matei.

Acestia au facut parte din proiecte muzicale diferite si au avut reprezentatii live alaturi de artisti ca Andra, Delia, dar si show-uri TV ca Vocea Romaniei, Dansez pentru tine si Zaza Sing.

 

Prietenii Tăi Știu?

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu