The Weeknd ajunge pe primul loc în Billboard 200 cu EP-ul „My dear Melancholy”

No comments

Cel mai recent proiect semnat The Weeknd, EP-ul „My Dear Melancholy”, debutează ca cel mai ascultat material al artistului pe toate platformele digitale și este al treilea album lansat de către artist care ajunge pe prima poziție în topul Billboard 200.

Câștigător al premiilor Grammy, The Weeknd a lansat recent EP-ul „My Dear Melancholy” cu care a ajuns pe primul loc în topul Billboard. Totodată, materialul „My Dear Melancholy” este și cel mai scurt album care devine no. 1 în aproape 8 ani.

Cea mai ascultată piesă de pe album este „Call Out My Name”, care este de câteva zile în YouTube Trending și a devenit una dintre principalele piese cumpărate din România. În plus, piesa ocupă primul loc în Top 200 Spotify România, încă din momentul lansării. Lansarea surpriză de pe 30 martie înseamnă peste 169.000 de unități vândute în prima săptămână.


Pentru cele 6 trackuri de pe materialul „My Dear Melancholy”, The Weeknd a lucrat cu Frank Dukes, Daheala, Marz, Mike WiLL Made-IT, Gesaffelstein, Guy-Manuel de Homem-Christo și Skrillex.

Sursă: infomusic.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu