TOP 10 cele mai vândute albume din 2018 până la ora actuală

No comments

Rag’n’Bone Man, Ed Sheeran și Dua Lipa se află printre artiștii care au avut cele mai vândute albume din 2018 până la ora actuală.

Surprinzător, pe primul loc în ceea ce privește vânzările se află „The Greatest Showman”, coloana sonoră a filmului cu același nume în care joacă și Hugh Jackman. După 11 săptămâni pe primul loc, materialul discografic a vândut peste jumătate de milion de copii conform Official Charts Company.

Ed Sheeran se clasează pe locul al doilea, cu albumul „Divide”, apărut anul trecut, care a vândut un sfert de milion de copii până la acest moment. Urmează Sam Smith, pe locul trei, cu albumul „The Thrill Of It All”, apoi Rag’n’Bone Man cu „Human”. „God’s plan”, melodia lui Drake, este pe primul loc cu 755.000 de copii vândute și 76 de milioane de ascultări.

Dua Lipa este artista cu cel mai mare succes de până acum, albumul de debut fiind printre preferințele publicului. Single-ul „IDGAF” s-a vândut în peste 500.000 de copii, iar videoclipul pentru piesa „New Rules” are peste un miliard de vizualizări pe YouTube. După succesul piesei „Havana”, Camila Cabello a vândut și ea numeroase albume, clasându-se pe locul 8.

Cele mai bine vândute albume din 2018 până la ora actuală sunt:

„The Greatest Showman” – Motion Picture Cast Recording
„Divide” – Ed Sheeran
„The Thrill of it all” – Sam Smith
„Human” – Rag’n’Bone Man
„Dua Lipa” – Dua Lipa
„Revival” – Eminem
„Beautiful Trauma” – Pink
„Camila” – Camila Cabello
„Glory Days” – Little Mix
„The architect” – Paloma Faith

Sursă: infomusic.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

 
Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu