Trei persoane rănite în afara localității Bârghiș

No comments

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident de circulație produs ieri după-amiază pe Drumul Județean 106, în afara localității Bârghiș.

Un conducător auto în vârstă de 36 ani, domiciliat în Iacobeni, pe fondul neadaptării vitezei a părăsit partea carosabilă și a căzut în albia unui pârâu.

,,Pe DJ 106, în afara localității Bârghiș s-a produs un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. Un conducător auto în vârstă de 36 ani, domiciliat în Iacobeni, pe fondul neadaptării vitezei a părăsit partea carosabilă și a alunecat sub un pod. Din fericire atât el cât și cei doi pasageri au ieșit din autoturism. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 725 de lei, conform articolul 123 litera b din OUG numărul 195/2002” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

În urma accidentului, șoferul dar și doi pasageri, de 65, respectiv 10 ani, au fost răniți și transportați de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță la Spitalul din Agnita.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu