Trei proiecte înscrise pe ordinea de zi pentru săptămâna viitoare

No comments

Aleșii locali medieșeni au fost convocați la începutul săptămânii viitoare la o ședință extraordinară, cu trei proiecte înscrise pe ordinea de zi.

Unul dintre acestea se referă la actualizarea indicatorilor tehnico-economicipentru obiectivul de investiții care vizează reabilitarea unui pachet de patru străzi din cartierul Vasia.

De asemenea, aleșii trebuie să se pronunțe asupra contractării și garantării unei finanțări rambursabile externe de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea asigurării cofinanțării pentru un număr de cinci proiecte finanțate cu fonduri europene.

Ne-a oferit amănunte despre această ședință extraordinară, Anamaria Prodan, Purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș.

„Consilierii Locali medieșeni se întâlnesc în ședință extraordinară în data de 08.02.2021. Pe ordinea de zi se află proiectele de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico – economici pentru obiectivul de investiție, reabilitare străzi municipiul Mediaș, străzile: Castanilor, Toma Ionescu, Octavian Goga, George Topârceanu, dar și aprobarea contractării și garantării unei finanțări rambursabile externe de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea asigurării cofinanțării unor investiții publice de interes local. De asemenea, în cadrul ședinței se va discuta și asupra înlocuirii domnului consilier Sima Dan în calitate de reprezentant al Consiliului Local Mediaș, în cadrul unor comisii speciale cu domnul consilier Oprișor Ionuț Bogdan.” A declarat Anamaria Prodan, Purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș.

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu