Un album cu muzica nelansată a lui Prince va apărea în septembrie

No comments

Muzica și înregistrările video nelansate ale lui Prince vor fi valorificate prin scoaterea pe piață a unui album postum.

Discul este așteptat să apară toamna aceasta, prima mostră din arhivele lui Prince venind sub forma unui videoclip nou pentru versiunea originală, nelansată, a piesei „Nothing Compares 2 U”.

La doi ani de la moartea lui Prince, Troy Carter, fostul manager al lui Lady Gaga și cel care se ocupă acum de patrimoniul regretatului artist, anunță lansarea unui album postum.

Prima mostră din această generoasă arhivă este noul videoclip lansat pentru versiunea de studio originală a piesei „Nothing Compares 2 U”.

Clipul este compus din pasaje video cu Prince & The Revolution la repetiții, surprinse în vara anului 1984, cu 6 ani înainte ca piesa să ajungă hit în interpretarea lui Sinéad O’Connor. Aceste înregistrări nu au mai fost prezentate publicului până acum.

Prince s-a stins din viață pe 21 aprilie 2016, la vârsta de 57 de ani. A fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 2004, de-a lungul carierei sale vânzând peste 100 de milioane de discuri. Revista Rolling Stone l-a plasat pe locul al 27-lea în lista celor mai mari 100 de artiști din toate timpurile.

Sursă: infomusic.ro

ALTE ȘTIRI DIN LIFESTYLE / MONDEN GĂSEȘTI AICI

 

Prietenii Tăi Știu?

ALTE ARTICOLE

Niciun Comentariu.

Lasă Un Comentariu